The best Side of България Китай– Когато държавата е превзета от мафията, когато корупционните практики и злоупотребите с власт са ежедневие, когато тези, които коват законите, ги „коват” в защита на своите интереси, а не тези на обществото – тогава къде е правото? Кое е законът? Законно ли е да спазвате закони, противоречащи на обществения интерес, на морала, на справедливостта?

Гърците отказват да работят за жълти стотинки и са решили да попречат на всеки който е съгласен да работи за без пари, единствено в името на финансовата стабилност, да упражнява своя труд. Ние всички знаем как доскоро същият този гръцки народ, човек по човек се редеше пред клоновете на германски и френски банки, да си купува подводници, танкове, самолети и други насъщни потребителски стоки, а сега когато дойде време да ги плаща роптае, че

И защо се взривяват, от какъв зор . . ? Можеха да се предадат доброволно, като Жоро Милионера, дето го хванахме, а ако не желаят поне да си бяха тръгнали като братя Галеви, по живо по здраво, кой от къде е, а те се взривяват!!! Взривяват се .

Друго, което бих искал да добавя, е че този доклад не е направен с политически цели, но може да бъде използван за политически цели, особено след като стана публично достояние. Така че това са две различни неща.

и това им е малко – те желаят вашата смърт и смъртта на децата ви, на всичките ви роднини. Само така ще можете да се отървете от дълговете си.

. . Ние с нашите престъпници сме се омешали, даже сме едно цяло, съдии, журналисти, полицаи, цигани, мутри, спортисти, депутати, министри, премиери, блогъри и редови граждани – ние всички сме престъпници по един или друг закон и най-важното – знаеме се. А тях кой ги знае?

Млади и стари, мъже и жени, здрави и болни, всички ние сме here на улицата за да защитаваме страната и съгражданите си от опита да бъдем превърнати в послушни роби на световните финансови структури. Ние знаем тяхната цел, тя не е просто да поробят нас, но и поколенията след нас. Те искат не просто да вземат всичко което притежаваме, те искат да ни отнемат бъдещето и да диктуват правилата по които ще живеят бъдните поколения.

и които управляващите на държавите в целия свят демократично са приели и законово въвели. Затова ние сме се събрали тук и апелираме към целият свят да дойде и да освободи Гърция от гръцкият народ. Да освободи банките, да освободи нашите печалби, да гарантира нашите интереси и налагането на нашата ценностна система. Тези които желаят да живеят на кредит, да задлъжняват и да предават дълговете си от поколение на поколение, те са добре дошли в нашият свят, останалите са излишни и опасни. Те трябва да бъдат укротени, озъптени, а ако се наложи и унищожени. В нашия добре подреден свят няма място за хора с различно от нашето мислене, за хора с различна ценностна система. Нека на всички стане ясно, че демокрацията се подчинява на парите, а не парите на демокрацията.

– Липсват идеи, липсва дух, липсва вяра. Вижте вашите южни съседи, гърците. Цяла Европа, целият капиталистически свят е срещу тях и ги сочи с пръст, но те се борят – те вярват в правотата си, в своите идеи. Те имат дух и готовност да се жертват – вие нямате.

БНТ апелира и към останалите български и чуждестранни телевизии да се включат в новия революционен и сензационен метод на лечение, като по този начин съкратят времето, необходимо за тотално излекуване на българския народ.

Видеоклипове лекуват рак – сензационна кампания на БНТ

Но тези народи аз не бих нарекъл прости, защото те живеят в някакво, макар и примитивно, общество, поддържат се и търсят път да се развият. А българите, напротив: те имат огромни възможности, образовани са и осведомени, природата им е прекрасна, географското положение – стратегическо, но всичко това те пропиляват, продават, затриват, унищожават, защото са прости.

Ние ставаме личности без лично мнение, без собствени ценности, без твърда позиция, от която да възприемаме света.

A Culture depending on this sort of unstable types of life is doomed to existence to the verge of extinction, continual wars and attempts of implementing dictatorship and brainwashing. On a spot like that Democracy would imply a poorly disguised kind of Chaos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *